Uncategorized

Busquem voluntaris!

12301617_875287939255991_3583276327230871820_n

Busquem persones motivades, dinàmiques, amb facilitat de comunicació i amb sensibilitat vers les persones en risc d’exclusió social i que mostrin empatia cap a la diversitat cultural dels nostres usuaris.

VOLUNTARI/A PER A L’ÀREA DE TALLER LABORAL
Busquem un voluntari/a per a l’àrea de Taller laboral. Persones que vulguin col·laborar en l’assessorament, orientació i acompanyament de persones sense recursos a la recerca de feina. Ajudaries a l’usuari en el procés de trobar feina. Busquem persones amb experiència en inserció laboral o treballadors/es socials…
Horari: dilluns i/o els dijous de 10 a 13h i/o els dimecres de 11 a 13h.

VOLUNTARI/A PER A DONAR CLASSES DE CASTELLÀ
Busquem un voluntari/a per donar classes de castellà als nostres usuaris. L’objectiu de les classes es millorar el nivell de Castellà per què tinguin més possibilitats de trobar feina. Es requereix d’un compromís continuat.
Horari: 11h a 12:30h els dimarts i/o divendres.

VOLUNTARI/A PER A DONAR CLASSES D’INFORMÀTICA BÀSICA
Busquem un voluntari/a per fer classes d’informàtica bàsica als nostres usuaris, ensenyant les eines bàsiques d’informàtica, obrir i tancar ordinador, les eines bàsiques de Word, com utilitzar correu electrònic i internet. Es requereix d’un compromís continuat.
Horari: 9.30 a 11h dimecres

VOLUNTARI/A AMB NOCIONS DE PROGRAMACIÓ
Busquem una persona amb nocions de programació, que vulgui dedicar part del seu temps lliure a col·laborar amb Bona Voluntat en Acció en el manteniment del programa de gestió de dades de l’entitat. S’ha de tenir nocions de programació així com coneixements de visualbasic.net i SQL Server per portar el manteniment del programa de gestió de la nostra organització.
Horari: 4-6h mensuals

VOLUNTARI/A PER A L’ÀREA DE TRANSPORT
Busquem un voluntari/a per a l’àrea de transport. El/la voluntari/a s’encarregarà de conduir la nostra furgoneta a Mercabarna, Banc d’Aliments i a alguna altra entitat col·laboradora per a recollir aliments així com productes de neteja i portar-los a BVA. Busquem persones molt responsables i aptes per a la conducció d’una furgoneta. Millor si disposen d’horari flexible.
Horari: 1 cop al mes i alguna recollida esporàdica.

Per a més informació:
cv a voluntariat@bonavoluntat.org o vía el 931 926 260

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s