Notícies

Notícies

Atrápalo Social per BVA

L’arrodoniment solidari d’Atrápalo social del mes de juny, destinat a BVA, ens ja ajudat a recaptar prop de 6.000 euros (concretament, 5.893,75 €)

Anuncis
Notícies

BVA i Dau al Rec.

Entre els dies 23 i 28 de juliol, 13 infants de BVA van participar a Dau al Rec, el taller de cinema d’estiu per nens i nenes d’entre 8 i 12 anys del barri del Poble Sec i en risc d’exclusió. Allà van poder aprendre tècniques bàsiques audiovisuals i realitzar un curtmetratge El Barri vist… Continua llegint BVA i Dau al Rec.

Notícies

Hem rebut una donació de 1.000 euros!

El 20 de juny el programa de ràdio LA CITA de Cooltura FM va organitzar una gala de comiat on van participar els humoristes Toni Moog, Quique Macías i Víctor Parrado, el mag Gerard Borrell, els cantants Joan Vázquez i Raquel Brandía i l'actor Elías Torrecillas entre altres convidats. La gala tenia un component social i es podia fer una donació en concepte de Fila 0 destinada a BVA. Es… Continua llegint Hem rebut una donació de 1.000 euros!

Notícies

El casal d’estiu de BVA tanca les portes fins l’any que ve.

El casal d’estiu de BVA ha tingut lloc al Centre Cívic El Sortidor entre els dies 1 i 12 de juliol. Han participat 11 infants, amb una monitora i tres voluntaris, i han fet activitats tan diverses com un taller d’escriptura enigmàtica i un de papiroflèxia, classes de dansa i de ioga i han jugat… Continua llegint El casal d’estiu de BVA tanca les portes fins l’any que ve.