Fes-te soci

cropped-logo_bva1.jpgUna part important del pressupost de Bona Voluntat el cobreixen les quotes dels socis i sòcies, que poden ser desgravables fiscalment ja que l’entitat és declarada d’Utilitat Pública.

Si vols fer-te soci/a, omple el següent formulari:

Avís Legal

Les dades facilitades per vostè s’incorporaran a un fitxer de dades de caràcter personal del qual és responsable l’associació BONA VOLUNTAT EN ACCIÓ. La finalitat de la seva creació és l’administració de la documentació i de la informació referent als voluntaris de l’associació BONA VOLUNTAT EN ACCIÓ en tots els seus projectes. Els destinataris de la informació són tots els serveis en els quals s’organitza l’associació BONA VOLUNTAT EN ACCIÓ, així com les institucions públiques i privades oportunes per a la realització de les finalitats l’associació BONA VOLUNTAT EN ACCIÓ. Sobre aquest fitxer, vostè té els drets de consulta, rectificació i omissió que estableix la Llei Orgànica 15/1999 del 13 de desembre. Per exercir aquests drets, vostè es pot dirigir per escrit a: BONA VOLUNTAT EN ACCIÓ, Passeig de Montjuïc 70 baixos, 08004 Barcelona

Per la present AUTORITZO a l’associació BONA VOLUNTAT EN ACCIÓ per a què tracti les meves dades de caràcter personal en l’àmbit de la institució, el dels seus serveis, ens col·laboradors i institucions annexes, així com també realitzi al cessió dels mateixos als estaments oficials públics i privats oportuns per a la realització de les seves atribucions en compliment de les finalitats directament relacionades amb les funcions legítimes del cessionari (BONA VOLUNTAT EN ACCIÓ), d’acord amb el que disposa la Llei 15/1999 del 13 de desembre.