Finalitza el Curs d’Ajudant de Cuina

Ahir va finalitzar el Curs d’ajudant de cuina! Els 11 alumnes del curs han estat molt engrescats, motivats i participatius durant les quatre sessions. En aquesta edició han preparat una sèrie de plats molt elaborats, típics de la cuina catalana i espanyola.

El curs es va dur a terme una vegada més al Centre Cívic El Sortidor.

Visita dels alumnes del Curs d’Informàtica a la Biblioteca

IMG-20161123-WA0024.jpg
El passat dimecres 23 de novembre els alumnes i els docents de l’actual edició del Curs d’Informàtica de Bona Voluntat van visitar la Biblioteca Poble-Sec – Francesc Boix.

Els alumnes van poder fer ús dels ordinadors de la biblioteca, i a més a més, van accedir a tot el material visual i bibliogràfic del centre. El director de la Biblioteca, Joan Delgado, va realitzar la sessió d’acollida amb una xerrada en la qual va explicar el funcionament, els serveis i possibilitats que ofereix la biblioteca, així com un recorregut per tot el recinte.

Reportatge de Bona Voluntat en Acció a El Punt Avui: ‘No només menjar’

780_0008_5539904_3558212aea10c4591b4fd9d8a0e926eb.jpg

Imatge del reportatge. Foto: Juanma Ramos

El diari català El Punt Avui ens ha fet un meravellós reportatge en què es fa una radiografia del funcionament de Bona Voluntat en Acció i de totes les tasques que du a terme l’entitat. El text de la periodista Sònia Pau fa èmfasi en que la nostra finalitat és la inclusió en la societat de les persones en risc d’exclusió. No només cobrir les necessitats bàsiques de les famílies en situació de vulnerabilitat, sinó donar-les les eines necessàries perquè aconsegueixin trobar feina i mantenir-se per sí mateixos.

El reportatge es va fer amb motiu del Gran Recapte del Banc dels Aliments i el podeu llegir sencer al següent enllaç: El Punt Avui – No només menjar

img-20161126-wa0018

Imatge del reportatge a la versió impresa del diari

Èxit del Gran Recapte amb més de 4 milions de quilos recaptats!

20161125_164214.jpgUn any més el Gran Recapte organitzat pel Banc dels Aliments va suposar tot un èxit de participació i de recapte d’aliments. El primer balanç apunta que la recollida d’aquest any superarà els 4 milions de quilos, una grandíssima notícia per als organitzadors i els 27500 voluntaris que es van repartir pels 2500 punts de recollida habilitats els dies 25 i 26 de novembre, així com la distribució posterior dels aliments i els productes d’higiene.
20161125_163524.jpg

Pel que fa al recaptament dels voluntaris de Bona Voluntat en Acció, vam aconseguir omplir fins a 7 banyeres senceres. Moltíssimes gràcies a tots per fer aquesta ajuda solidària!

Ja ha començat el Gran Recapte!

20161125_115701.jpgAquest matí s’ha donat el tret de sortida per al Gran Recapte del Banc dels Aliments. I és que pels dies 25 i 26 de novembre s’han habilitat 2500 punts a tota Catalunya per recollir aliments per als més necessitats. Fins a 27500 voluntaris s’encarregaran de recaptar les donacions.

Bona Voluntat en Acció és una de les entitats que es beneficiaran de les aportacions dels particulars i ens permetrà poder atendre millor als nostres usuaris.

Busca el teu punt més proper i anima’t a entregar aliments per a les persones en risc d’exclusió!

20161125_115513.jpg

Arriba el ‘Nadal Solidari al Poble-Sec’ 2016!

Ja ha començat la campanya solidària de Nadal organitzada per Bona Voluntat en Acció! El Nadal Solidari al Poble-Sec és una campanya de recapte d’aliments i de productes d’higiene personal amb motiu de les de les festes nadalenques.

El recapte està actiu des del 7 de novembre i finalitzarà el 12 de desembre. Podeu entregar els aliments a la seu de Bona Voluntat, així com a diferents escoles, parròquies, casals… al cartell teniu el llistat complet!

Podeu donar aliments bàsics com sucre, oli, ous, llaunes de conserves, past, arròs, farina, galetes, cereals… I productes d’higiene personal com sabó, pasta de dents, colònia…

 Animeu-vos per una bona causa!

Cartell solidari 2016-001.jpg

Gran èxit del Vermut Rocker Solidari!

El Vermut Rocker Solidari organitzat a la sala Koitton Club va ser tot un èxit d’assistència i de recaptació d’aliments amb fins solidaris. Els assistents van poder gaudir de tres hores de música rock en directe amb les actuacions d’Autoreverse, Wolf Saxon i The Beauty Farras, en un triple concert de rock durant el matí de diumenge.

Des de Bona Voluntat en Acció volem donar les gràcies tant a les tres bandes, al Koitton Club i especialment a tots els assistents, ja que gràcies a les seves donacions solidàries es va poder recaptar una considerable quantitat d’aliments que aniran destinats als més necessitats del districte.

Moltíssimes gràcies a tots!

p_20161120_145010

Part dels aliments donats pels assistents al Vermut Solidari