Infància

dançaLes persones i famílies que estem atenent
tenen un nivell adquisitiu molt baix i dificultats amb la llengua, per la qual cosa els resulta pràcticament impossible efectuar un seguiment dels estudis de la seva canalla.

Les activitats per a Infants (Reforç Escolar, Casal d’Estiu i Nadal Solidari) completen el pla de treball holístic de les famílies usuàries, paral·lelament al cobriment de Necessitats Bàsiques amb productes específics per als infants.

reforç2.JPG
Reforç escolar
S’ajuda als infants a fer els deures i es treballa el seu creixement personal amb dinàmiques i activitats d’educació en valors així com les habilitats personals de cada infant. Aquesta activitat es fa conjuntament amb la treballadora social de l’Equip d’Atenció Psicopedagògica de Sants-Montjuïc mantenint contacte amb els tutors dels infants per poder fer un millor seguiment.

reforç.JPG
Reforç ESO
Aquest treball de reforç va començar l’any 2015 per tal de continuar amb els infants que acabaven la primària i necessitaven suport i per donar cobertura a les necessitats de les noves famílies ateses.

CASAL2.jpgCasal d’estiu
Es realitza un casal d’estiu al mes de juliol per a infants en risc d’exclusió social del barri del Poble Sec de Barcelona. A través d’un fil conductor es realitzen un seguit d’activitats lúdiques i socioeducatives.

—-

IMG-20160105-WA0009.jpg

Nadal solidari al Poble Sec
Aquesta campanya té com a finalitat recollir i entregar joguines el dia de Reis a tots els nens i nenes de les famílies que atenem des de Bona Voluntat en Acció.