Necessitats bàsiques

El programa té la finalitat de ALIMENTACIO-2.JPGcomplementar els recursos disponibles de les famílies per a cobrir les necessitats bàsiques d’alimentació, productes de neteja i roba que una família pot requerir mentre no tingui uns ingressos mínims per a atendre aquestes necessitats.

S’ofereix a les persones o famílies que travessen un moment de fragilitat econòmica greu que no els permet poder fer-se càrrec de les despeses que generen cobrir la necessitat d’alimentació, vestit, neteja i higiene. El servei inclou el repartiment gratuït i setmanal d’un lot d’aliments frescos i secs envasats de primera necessitat a cada persona o família; el lliurament gratuït i setmanal d’articles de vestir i de roba per a la llar, la qual rebem de donacions particulars i d’empreses; i el lliurament gratuït i setmanal d’articles de neteja personal, de la llar i altres articles de primera necessitat. Les tasques de recollida dels aliments, preparació dels lots i repartiments, així com les tasques de selecció de la roba i objectes i la seva distribució les duen a terme un bon grup de persones de manera  desinteressada i posant-hi unes grans dosis de voluntat.

Alimentació, higiene i neteja
Aquest servei és únic al districte de 20161125_104042.jpgSants-Montjuïc, acompanyat d’un pla de treball d’inserció sociolaboral, i té lloc els dijous a la tarda. El servei és un suport a la dieta de les famílies i no cobreix totes les seves necessitats, tot i que les complementa en bona mesura. Més de 80 nuclis familiars formats per usuaris de l’entitat reben alimentació i productes d’higiene personal i de la llar en funció de la composició de les seves llars i la seva situació personals. Això suposa un gran increment respecte el que fèiem anteriorment. Si vols ajudar a consolidar aquest increment pots fer-te soci o realitzar un donatiu.

Rober
A aquest servei hi tenen accés aquelles persones IMG_0748.JPGusuàries a les quals el seu pla de treball amb l’entitat ho indiqui.
Està obert els dimarts a la tarda al local de l’entitat i compta amb un seguit de persones voluntàries que el gestionen. Hi ha roba de temporada, calçat, inclòs, per a infants, roba de llit i, puntualment, cotxets per a nadons.

 

 

 

Anuncis